Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 22 серпня 2013, 11:42

На скандальній будівлі "Майстерні шоколаду" з ванн та тазиків потече шоколад на День Незалежності

До кінця тижня на фасаді будинку на вул. Сербській, 3, знімуть риштування. Передбачається, що з ванн, баняків, умивальників бачків, поєднаних трубами має потекти гарячий шоколад. Відкриття новинки заплановане на суботу, 24 серпня, День Незалежності. 

Про це розповіла піар-менеджер Холдингу "!Фест" Христина Тузяк-Шабат, пише "Високий замок".

Неординардна ідея викликала чималий резонанс. Захисники автентичності історичної частини Львова вважають, що "сантехніка" псує фасад, не вписується в архітектурне середовище. В управлінні охорони історичного середовища заявили, що не давали давали підприємцям дозволів на встановлення ванн для шоколаду, пише видання.

Тим часом співвласник Холдингу емоцій "!Фест" Юрій Назарук зазначив, що Майстерня шоколаду викупила будинок на Сербській, 3, який перебуває у жалюгідному стані. "Завершується остання фаза проекту реконструкції, яка передбачає оздоблення фасаду, - підкреслив пан Юрій. - Кам'яниця залишиться у доброму стані, бо те, що висить на стіні, легко можна буде зняти".

Нагадаємо, на початку серпня Львівську майстерню шоколаду, що на вул. Сербській 3, оздобили мідними фігурами.

Варіанти також повідомляли, що "Майстерня шоколаду" може обмежитися лише штрафом за конструкцію на фасаді Сербської, 3.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.