Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kolo.poltava.ua

Четвер, 22 серпня 2013, 12:00

"Львівобленерго" попереджає, що може відключити світло новобудові по вул. Варшавській, 136

ПАТ „Львівобленерго” керуючись у своїй діяльності чинним законодавством України офіційно повідомило директора ТзОВ „Львівторгрозріб” (яке володіє новобудовою на Варшавській) про припинення послуг електропостачання 27 серпня 2013 року у разі непогашення боргу за спожиту електричну енергію.

Про це Варіантам повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Таким чином, ситуація щодо припиненняя електропостачання об’єкту ТзОВ „Львівторгроздріб” — новобудови по вул. Варшавській, 136 у місті Львові знову актуальна.

Нагадаємо, 13 серпня 2013 року було припинено електропостачання об’єкту ТзОВ „Львівторгроздріб” у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію на суму 39,8 тис. грн.

14 серпня 2013 року електропостачання ТзОВ „Львівторгроздріб” відновлено у зв’язку з гарантійними зобов’язаннями, наданими споживачем, про погашення заборгованості за спожиту електричну енергію.

Проте на сьогоднішній день ТзОВ „Львівторгроздріб” не виконує своїх гарантійних зобов’язань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.