Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

portal.lviv.ua

Четвер, 22 серпня 2013, 13:00

"Арена Львів" отримала статус бази олімпійської та параолімпійської підготовки

Уряд включив державне підприємство “Арена Львів” до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської та параолімпійської підготовки.

Відповідну постанову було прийнято 21 серпня 2013 року на засіданні Уряду, передає прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук неодноразово наголошував на тому, що стадіон «Арена-Львів» – важливий соціальний та спортивний об’єкт у Львівській області. Зокрема очільник області упевнений – найкращий вихід для того, аби цей об’єкт функціонував успішно – його залучення до проведення великих спортивних змагань у області.

Реалізація акту сприятиме розвитку державного підприємства “Арена Львів” шляхом підготовки на ньому на високому організаційному рівні національних збірних команд України з видів спорту до участі у національних та міжнародних змаганнях, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Крім цього, стадіону можуть надати відповідно до Закону України “Про фізичну культуру і спорт” пільги з оплати за користування комунальними послугами та спожиту електроенергію та фінансової підтримки з державного бюджету як базі олімпійської підготовки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.