Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pamjatky.org.ua

Четвер, 22 серпня 2013, 13:20

У Шевченківському гаю розпочали ремонт електричної підстанції Львів-3

У Львові, на території Шевченківського гаю, розпочали реконструкцію основної підстанції, яка надає місту електроенергію. На ремонт піде близько 50 млн. грн, а всі роботи завершать не раніше, ніж через 2-2,5 роки.

Про це повідомив на прес-конференції заступник технічного директора з розподільчих мереж ПАТ «Львівобленерго» Ігор Березюк, передає кореспондент Варіантів.

З його словами, наразі трансформатори основної підстанції Львів-3 є перевантажені та перебувають в аварійному режимі. Тому під час робіт на цій підстанції будуть робити розвантаження на інших ділянках.

На станції планують повністю замінити трансформацію і фактично провести повну реконструкцію енергоблоку.  Орієнтовна вартість робіт 50 млн грн.

Окрім того  на час ремонтних робіт в місті можливі проблеми з енергопостачанням.

«Хочу, щоб місто і населення зрозуміли, що робота дуже серйозна. Через це можливі певні обмеження по надійності електропостачання. Можливо, якісь райони доведеться перевести на третю категорію енергозабезпечення на певний час. Про всі зміни в цій ситуації ми обов’язково повідомимо через пресу», - додав Березюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.