Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

gpravda.com

Четвер, 22 серпня 2013, 16:33

Львівщина може потребувати державної дотації на зарплату бюджетникам

Якщо уряд не перегляне показники державного бюджету за підсумками 6 або 9 місяців, для виплати зарплати бюджетникам Львівщини треба буде дотація з держбюджету.  

Про це сьогодні, 22 серпня, на прес-конференції повідомив т.в.о. директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Носа, якщо ситуація з бюджетом збережеться на сьогоднішньому рівні, то на зарплату бюджетникам до кінця року бракуватиме 305 млн. грн.

"Львівська ОДА вже звернулась до Мінфіну. Уряд ще на початку року обіцяв, що державний бюджет буде уточнюватись за підсумками року - за півроку або за дев'ять місяців і, якщо не буде вистачати коштів на захищені статті видатків, область отримає дотації з державного бюджету", - наголосив Нос.

Також, додав чиновник, ОДА звернулась до міністерства енергетики та вугільної промисловості з пропозицією надати дотацію шахтам Львівщини, аби вони могли розрахуватись з місцевими бюджетами.

Нагадаємо, невиконання місцевих бюджетів Львівщини в дохідній частині наразі становить 300 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.