Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 09:31

Сьогодні прапор рекордних розмірів замайорів у небі над Львівщиною

23 серпня 2013 року у День Державного Прапора України у небі над Львівщиною замайорів стяг-рекордсмен, внесений у Книгу рекордів України.

З ініціативою провести такий політ та підійняти в небо Державний прапор виступив очільник Львівщини Віктор Шемчук, передає прес-служба Львівської ОДА.

Напередодні свята гігантський державний символ був доставлений із Криму до аеродрому вертолітного полку у Новому Калинові на Львівщині. В рамках демонстраційного польоту авіатори провели льотну зміну із виконанням тренувальних польотів.  

Авіатори зазначили, що демонстраційний політ із прапором — один з елементів бойової підготовки пілотів.

“Звичайно, політ з прапором є непростим для екіпажу, — розповідає бортовий технік вертольоту капітан Володимир Затварський. — Пілоту необхідно показати всю свою майстерність — стримати вертоліт в одній точці, стати точно над центром вантажу. Але подібні вправи екіпажам доводиться виконувати часто”, – додав він.

У небі над Львівщиною вертоліт із стягом-рекордсменом піднявся у День Державного Прапора України 23 серпня 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.