Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

фото mk.ru

Понеділок, 21 травня 2012, 12:52

На Львівщині податківці викрили пункт продажу фальсифікованого алкоголю

Податкова міліція Львівської області викрила у Самбірському районі пункт продажу фальсифікованого алкоголю. Про це повідомляє прес-служба ДПС України у Львівській області.

До працівників податкової міліції Львівської області надійшла заява від громадянина, який повідомив, що після вживання горілки, придбаної в приватному помешканні одного з населених пунктів Самбірського району, він змушений був звернутися за медичною допомогою в лікарню, де йому було поставлено діагноз – отруєння сурогатом алкоголю.

Під час огляду помешкання податкові міліціонери виявили та вилучили близько півтонни прозорої рідини з характерним запахом спирту та устаткування для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Як зазначив начальник податкової міліції Львівщини Руслан Плющ, згідно з висновками спеціаліста, вилучені алкогольні напої є водно-спиртовою сумішшю, не відповідають вимогам діючого стандарту України та становлять загрозу для життя та здоров'я людей при їх вживанні.

За цим фактом порушено кримінальну справу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.