Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zaholovok.com.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 12:08

Біля Львівської обласної Ради відбулися урочистості до Дня прапора

Сьогодні о 10:00 навпроти Львівської обласної ради підняли синьо-жовтий стяг під акомпанемент військового оркестру та залп автоматів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На церемонії підняття прапора були присутні голова Львівської обласної ради Петро Колодій та заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський. Крім них ще низка чиновників з Львівської міської та обласної ради відвідала урочистості.

В той час, коли відбувалося дійство під стінами облради, в небі літав гелікоптер з українським прапором. Стяг, який причіплений до вертоліта, завдяки великому розміру внесли у книгу рекордів України.

Після цих урочистостей, дійство перенеслося у сесійну залу Львівської обласної ради, де виступив хор, громадські діячі та чиновники, серед яких Петро Колодій,  Руслан Кошулинський та президентом Світового конгресу українців Євген Чолій.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.