Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 13:51

В Академії Сухопутних військ підняли прапор-рекордсмен

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного прапора України в Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного урочисто підняли найбільший в Україні прапор. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Національний символ-рекордсмен внесений до книги рекордів України та у довжину сягає 21,6 м. й 14,4 м. завширшки. Вперше його було піднято в Євпаторії 2008 року.

Участь в урочистостях взяв заступник голови Львівської ОДА Василь Бахмацький, начальник Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук, військовослужбовці Львівського гарнізону, представники громадськості. 

З нагоди Свята Василь Бахмацький привітав усіх мешканців Львівщини та військовослужбовців. «Такі заходи обов’язково відбуватимуться й надалі, адже ми повинні пишатись та перейматись гордістю за свою державу», – зазначив він.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук також висловив переконання, що сьогоднішній захід стане традицією та невдовзі стяг-рекордсмен підійматиметься й в інших містах України. 

Зазначимо, стяг України також замайорів у повітряному просторі міста Львів. Вертоліт із державним символом пролетів над Академією та центральною частиною міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.