Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mydim.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 16:22

Цьогоріч на Ялта-ралі швидкісні спецділянки назвуть на честь президентів та чиновників

Для підняття рейтингу автогонки "Ялта ралі фест - кубок президентів" на гонках відбудеться музичний фестиваль, на якому виступатимуть зірки естради, а спецділянки ралі назвуть вчесть чиновників.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Гонка пройде в трьох заліках: Етап кубка Європи з ралі, V етап чемпіонату України з ралі, та V етап кубку України з ралі.

Спецділянки називатимуть вчесть президентів та інших відомих людей.

"Швидкісні ділянки траси автоперегонів отримають найменування на честь відомих людей, зокрема, президентів Віктора Януковича, глави уряду Криму Анатолія Могильова та інших відомих людей", - заявив міський голова Ялти Сергій Ілаш.

На музичному фестивалі виступить Григорій Лепс, Тіна Кароль, А-студіо, Борис Моісєєв, Арсен Мірзоян та інші.

"Ми зацікавлені, щоб "Yalta Rally" були не просто автогонки, тому організатори ралі в цьому році міняють концепцію, що дасть можливість вперше об'єднати змагання з автоспорту, музичний фестиваль міжнародного рівня і шоу. Це приверне відпочиваючих і продовжить курортний сезон в Ялті», - заявив міський голова Ялти Сергій Ілаш.

Нагадаємо, попердній етап кубка Європи з ралі, етап чемпіонату України з ралі, та етап кубку України з ралі пройшов у Чернівцях, де в абсолютному заліку переміг Олескандр Салюк зі штурманом Євгеном Червоненком.

Автор: Віктор Маленчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.