Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

атп 1 львів

www.lviv.tv

П'ятниця, 23 серпня 2013, 16:56

Міліція провадить слідчі дії у справі зловживання керівників АТП № 1 у Львові

атп 1 львів

Міське управління внутрішніх справ УМВС у Львівській області продовжує розслідування щодо діяльності АТП № 1 у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Керівник міського АТП № 1 Михайло Сидорович від сьогодні йде у відпустку, «щоб забезпечити об’єктивне розслідування», - стверджується у повідомленні.

Нагадаємо, прокуратура Львова виявила порушення посадових осіб комунального АТП, яке купувало пальне за завищеними цінами.

Прокуратурою Львова розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ЛК АТП №1.

Встановлено, що останні у серпні-грудні 2012 року закуповували пальне за завищеними цінами, як наслідок - державі завдано понад 460 тис. грн. збитків.

Водночас, ще одне кримінальне провадження прокуратурою міста відкрито за ч. 1 ст. 172 КК України, за фактом грубого порушення законодавства про працю керівництвом згаданого АТП.

З’ясовано, що посадовці вносили недостовірні дані у документацію стосовно обліку відпрацьованого робочого часу працівників АТП, відтак останнім не виплачувалась заробітна плата у належному обсязі.

Прокуратура цього року вже розслідувала злочини пов'язані з ЛК АТП-1, щоправда тоді АТП фігурувало як потерпіла сторана.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.