Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Понеділок, 26 серпня 2013, 13:00

Регіонали Львівщини відзначили День Незалежності України

Члени Львівської обласної та Львівської міської організацій Партії регіонів у суботу, 24 серпня, взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника Михайлові Грушевському, зокрема, взяли голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, переший заступник голови ЛОО Партії регіонів Віктор Рогов, голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран, депутати Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баляш та Сергій Федоренко, депутат Львівської міської ради від Партії регіонів Павло Ткачук, а також голови районних у місті Львові організацій Партії регіонів.

Регіонали Львівщини поклали до підніжжя пам’ятника М. Грушевському вінок із синіми та жовтими квітами. Урочистості проходили під музичний супровід духового оркестру Академії сухопутних військ України, який виконував козацькі марші. Після покладання квітів регіонали Львівщини спільно заспівали Державний гімн України.

Святкування Дня незалежності України продовжилось участю в освяченні першої, збудованої у Львові за роки незалежності початкової школи «Дивосвіт», яку зведено з ініціативи та фінансової підтримки Петра Писарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.