Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

20minut.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 09:31

У оперному театрі відбудеться благодійний концерт за участю хору імені Верьовки

У середу, 25 вересня, о 18:00 год у театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться благодійний концерт Національного заслуженого академічного народного хору України ім. Г. Верьовки з нагоди 20-річчя Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

20 років тому, батьки неповносправних дітей створили центр «Джерело» і саме тому гасло благодійного концерту - «20 років з любов’ю в серці». Щорічно 200 родин, які виховують дітей з особливими потребами, мають змогу безкоштовно проходити курси реабілітації, бути на щоденних навчальних, розвиваючих програмах Джерельного садочку, школи та майстерень для молоді. За роки своєї діяльності послугами центру скористалось 2500 дітей. А основне те, що цінності, які несе Джерело, змінюють якість життя дітей та їхніх родин, допомагають зберегти сім’ї та змінити людей навколо.

Благодійний концерт хору імені Г. Верьовки - це один із проявів любові, підтримки та вірності до дітей з неповносправностями, який виявляють батьки, фахівці, волонтери, жертводавці, спонсори та друзі Джерела. Цей концерт має також благодійну складову. Усі кошти від поширення квитків та спонсорські пожертви будуть скеровані на забезпечення цілей благодійної кампанії заходу  - підтримка та розвиток навчально-реабілітаційних програм для дітей з особливими потребами від народження до 35 років в центрі «Джерело».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.