Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.if.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 10:06

Ярмарок спорту 2013 відбудеться у Львові у вересні

З 26 до 28 вересня у Львові проходитиме наймасштабніша спортивна подія року – «Ярмарок спорту-2013».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Протягом трьох днів на одному майданчику знайомитимуть львів’ян зі спортом кращі спортивні клуби та секції міста. Вони проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя.

Відомі богатирі Володимир Рекша та Сергій Конюшок, Олімпійський призер з метання молота Олександр Крикун, Олімпійський чемпіон, гімнаст Валерій Гончаров уже готуються до зустрічі з львів’янами. Також на свято планують завітати Василь Вірастюк та Олександр Усик.

Як розповідають організатори, унікальність проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні.

«Людина, прийшовши на Ярмарок спорту, зможе за кілька годин подивитись та спробувати усі види спорту та обрати якийсь із них для себе», - каже директор «Ярмарку спорту - 2013» Юрій Огоновський.

Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.