Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vidido.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 12:44

Через „Львівторгрозріб” мешканці новобудови на Варшавській досі платять за світло за промисловим тарифом і мають борги

ТзОВ „Львівторгрозріб”, яке здало в експлуатацію новобудову на Варшавській, 136, без відома ПАТ "Львівобленерго", досі не погасило борг за спожиту електроенергію і не перевело будинок на тариф для побутових споживачів.

Про це на прес-конференції повідомив директор з маркетингу ПАТ "Львівобленерго" Андрій Скрипник, передає кореспондент Варіантів.

Загалом борг перед "Львівобленерго" становить 71, 1 тис. грн. Крім цього, новобудова досі знаходиться у статусі "будівельний майданчик". Тариф для майданчика в 2,5-3 рази більший, ніж для побутового споживання.

Будівництво розпочали ще 2007 році, а у 2010 новобудову заселили мешканцями.

"Про те, що цей будинок був допущений як житловий ми дізнаємося вже від представників ОСББ "Варшавське, 136", якщо я не помиляюся десь в 2011 році. До того часу об'єкт числився по загальном у лічильнику як будівельний майданчик. І дося це відбувається так само", - заявив директор з маркетингу ПАТ "Львівобленерго" Андрій Скрипник.

За словами мешканців ОСББ "Варшавське, 136", коли вони прийшли до міського голови, аби Андрій Садовий допоміг вирішити проблему, той здивувався, що підписав акт готовності будинку, в якому немає погодження від "Львівобленерго". Наразі є загроза розпуску цього ОСББ, тоді місто буде зобов'язане взяти на обслуговування новобудову на вул. Варшавській, 136.

Нагадаємо, 13 серпня 2013 року було припинено електропостачання об’єкту ТзОВ „Львівторгроздріб” у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію на суму 39,8 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.