Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 27 серпня 2013, 13:22

У Львові відзначили річницю від дня народження Івана Франка

Сьогодні, 27 серпня, з нагоди 157-ї річниці від дня народження Івана Франка відбулося урочисте покладання квітів до його пам’ятника у Львові.

Пам’ять Каменяра вшанували народними композиціями, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«Франко – геніальна особистість, і надзвичайно важлива постать для нашої держави. Це людина, яку потрібно пам’ятати. Навіть сьогодні з його творів можна почерпнути багато цікавого та повчального, вони актуальні і донині. Франко писав про любов до українського народу, такий патріотизм необхідно зберігати у серцях кожного із нас», – наголосив заступник голови Львівської ОДА Василь Бахмацький.

Нагадаємо, цими днями на Львівщині тривають урочисті заходи щодо вшанування пам’яті Каменяра. Зокрема, завтра, 28 серпня у селі Нагуєвичі Дрогобицького району відбудеться літературно-мистецьке свято “Я син народу, що вгору йде”, присвячене 157-й річниці від дня народження І.Франка..

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.