Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

autonews-ua.info

Вівторок, 27 серпня 2013, 14:33

Протягом вихідних на Львівщині загинули троє пішоходів: один з водіїв втік з місця пригоди

25 та 26 серпня на Львівщині трапилось 3 ДТП, в яких загинуло троє пішоходів, серед яких 19-річний хлопець, якого збив автомобіль та зник з місця ДТП.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так 25 серпня близько 6.00 на автодорозі Львів – Луцьк поблизу с. Колоденці Камянка-Бузького району водій легкового автомобіля Сітроен Джампі не впорався  з керування та здійснив наїзд на пішохода, 1989 року народження, жителя м. Львова, який помер на місці події. Тіло загиблого доставлено  до моргу  Кам’янка-Бузької  районної центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Цього ж дня о 19.30 поблизу с. Нагуєвичі Дрогобицького району водій легкового автомобіля  ВАЗ – 2104, 1980 року народження, житель м. Новий Розділ не впорався  з керуванням та здійснив наїзд на пішохода, 1951 року народження, жителя с. Ясениця Дрогобицького району, який від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено  до моргу Дрогобицької ЦРЛ. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Також 26 серпня близько 00.20 на автодорозі Львів–Рава-Руська поблизу с. Нова Кам’янка Жовківського району водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 1994 року народження, жителя с. Лавриків Жовківського району, який від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено до моргу Жовківської центральної районної лікарні. Особу водія, який зник на автомашині з місця аварії, встановлюється. Проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.