Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 17:03

Оновлений Львівський перинатальний центр буде відкрито у 2014 році

Реконструкція Львівського обласного перинатального центра орієнтовно триватиме 1,5 роки і вже у грудні 2014 року заплановано здати в експлуатацію відреконструйований сучасний перинатальний центр.

Про це сьогодні, 27 серпня, повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів під час робочої наради з питань підготовки перинатального центру до закриття на реконструкцію, передаэ прес-служба ЛОДА.

Зазначимо, Президент України Віктор Янукович своїм Дорученням від 19 листопада 2010 року «Щодо реформування системи охорони здоров’я, спрямованої на підвищення якості і доступності медичної допомоги для громадян України» розпочав реалізацію Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства».

Ключовим завданням цього проекту є створення в усіх регіонах держави 27 високотехнологічних перинатальних центрів. Один із таких сучасних медичних центрів буде і у нашому місті.

Ірина Романів під час наради наголосила на необхідності працевлаштування всього персоналу перинатального центру на період реконструкції, й доручила опрацювати логістику працевлаштування кожної людини.

«Нам необхідно вже сьогодні знати, де будуть працювати фахівці, хто візьме їх на роботу і на який термін. Окрім того, вся ця інформація має бути підкріплена документально», – сказала І. Романів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.