Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

www.novoskop.ru

Понеділок, 21 травня 2012, 15:02

Янукович бере участь у засіданні Північноатлантичної ради НАТО

Сьогодні, 21 травня, президент України Віктор Янукович бере участь у засіданні Північноатлантичної ради НАТО у форматі країн - контрибуторів Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані на рівні глав держав та урядів, - повідомили в прес-службі Глави держави.

Як повідомив Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, засідання відбувається в рамках Чиказького саміту Північноатлантичного альянсу. Передбачається, що у Чиказькому заході візьмуть участь делегації понад 50 країн світу і таких міжнародних організацій як ООН, ОБСЄ, ЄС, РЄ.

У ході засідання обговорять модальності партнерства НАТО з Афганістаном у контексті завершення у 2014 році процесу передачі афганському урядові відповідальності за безпеку в країні.

На думку Сергія Льовочкіна, участь у засіданні дозволить викласти позицію України щодо підготовленого Брюсселем Стратегічного плану НАТО для Афганістану, яким визначаються відносини з Афганістаном у перехідний період до 2014 року та після його завершення, окреслити плани щодо подальшої участі української сторони у Міжнародних силах сприяння безпеці.

У рамках Чиказького саміту планується проведення окремих двосторонніх заходів із главами держав та урядів країн-учасниць.

Нагадаємо, вчора, 20 травня, президент України Віктор Янукович відбув із робочим візитом до США

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.