Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

outsider13.blogspot.com

Середа, 28 серпня 2013, 16:40

У Буському районі виявили незаконне розкрадання піску

Заступник голови Буської районної ради Богдан Гринишин виявив факти незаконного видобування та вивезення піску поблизу села Балучин Буського району.

Гринишин переконаний, що до розкрадання причетні представники виконавчої влади та правоохоронних органів, передає прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

За словами Богдана Гринишина, йому поскаржилися жителі села Балучин, що поблизу їхнього села на території земель запасу відбувається незаконне вивезення піску у великих обсягах. "Разом із сільським головою Балучина Григорієм Цюманом ми виїхали на місце, на яке вказували селяни. Дорогою нам назустріч проїхало 7 вантажівок із піском. На місці ми виявили, що працює автонавантажувач, а видобування відбувається у промислових обсягах", – розповів свободівець. З цього приводу представники місцевого самоврядування одразу зателефонували до керівництва райдержадміністрації та в міліцію. Однак упродовж 3-х годин правоохоронці на виклик не прибули. Ба більше, увесь час свободівця переслідував автомобіль із затемненими вікнами.

"Я переконаний, що крадіжка піску – справа рук злочинного угрупування, яке прикриває місцева виконавча влада та правоохоронні органи", – заявив Богдан Гринишин. Націоналіст наголосив, що задля припинення незаконного видобування та вивезення піску він звертатиметься в обласні органи влади та правоохоронні структури.

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.