Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

www.gazeta.rv.ua

Понеділок, 21 травня 2012, 16:00

У Львові правоохоронці розшукують злочинців, які закатували чоловіка до смерті

Львівські міліціонери розшукують злочинців, які закатували львів'янина. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У Франківський РВ ГУМВСУ у Львівській області вранці 20 травня надійшло повідомлення від львів'янина про те, що невідомі особи увірвалися у будинок його знайомого та вимагали гроші.

Правоохоронці з'ясували, що у ніч з 19 на 20 травня невідомі особи у масках та рукавицях увірвались в будинок мешканця Львова, в якому на той момент перебувала лише господарка.

Близько 22.00 жінка прилягла відпочити, а відкривши очі, побачила невідомого в масці, який її зв'язав клейкою стрічкою та відтягнув на кухню. Невідомі розпитували її про матеріальні цінності, які знаходяться у будинку.

Близько 02.00 години ночі на подвір'я будинку на власному авто заїхав 46-річний власник помешкання разом зі своїм знайомим. Раптом на них напали невідомі в масках, які з застосуванням сили витягли їх з автомобіля.

Уже всередині будинку зловмисники зв'язали їх електричним шнурком й клейкою стрічкою та, застосовуючи фізичну силу, допитували господаря про гроші та матеріальні цінності. При цьому чоловіки наносили йому удари руками та ногами в різні частини тіла. За висновком судмедексперта чоловікові зламали 16 ребер.

Злочинці, забравши золоті сережки, зникли з місця скоєння злочину. Знайомий спромігся звільнитись від вузлів та зателефонував у міліцію, а господар помешкання від отриманих травм помер на місці.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з корисливих мотивів) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.