Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

rada.dolyna.info

П'ятниця, 30 серпня 2013, 09:25

У дошкільних навчальних закладах Львівщини облаштують додаткових 400 місць

Упродовж останніх років в області спостерігається позитивна динаміка: якщо у 2009 році функціонувало лише 554 дошкільні навчальні заклади (ДНЗ), в яких перебувало більше 53 тисяч дітей, то станом на 1 січня 2013 року уже працює 707 садків, у яких навчається понад 65 тисяч дітей.

Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Михайло Брегін, передає прес-служба ЛОДА.

Також Михайло Брегін зазначив, що у І півріччі 2013 року у області відкрито 8 НВК (Золочівський район – 1, Пустомитівський район – 1, Турківський район – 5, м. Самбір- 1), відновлено функціонування 2-ох ДНЗ ( м.Львів, Самбірський район), відкрито 4 приватні ДНЗ ( м.Львів, Жовківський район) та відкрито 10 додаткових груп.

«До 01 вересня 2013 року заплановано додатково відкрити ще 21 групу на 400 місць у Львові, Бориславі, Камянка-Бузькому, Жидачівському, Золочівському, Дрогобицькому та Турківському районах. Ведеться будівництво 4 дошкільних навчальних закладів у Сокальському, Городоцькому та Самбірському районах Львівщини», – сказав директор департаменту.

Нагадаємо, що на виконання Нових соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України” необхідно створити належні умови, в першу чергу, у дошкільних навчальних закладах та за 2 роки забезпечити дошкільною освітою до 85% дітей відповідного віку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.