Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Понеділок, 21 травня 2012, 17:20

У Львові у четвер рух трамваїв №1, №9 та №6 відновлять

У четвер відновлять трамвайне сполучення із залізничним вокзалом – знову курсуватимуть трамваї №1, №9 та №6. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми йдемо чітко по графіку. Закінчити всі основні роботи мали до 1 червня. Сьогодні ми підходимо до 1 червня і вже в четвер трамваї зможуть поїхати до вокзалу. Роботи зроблені достатньо якісно. Тільки трамвайних колій тут прокладено 800 м, 1 тис. 200м. – це тротуари, пішохідний прохід і 4 тис. 600 тис. м кв. забруковано.

Тут була дуже складна інженерія, але мені приємно, що враховують темпи, які ми мали минулого та позаминулого років, то навчилися працювати вчасно.

Щодо коштів, то по проекту усі роботи мали коштувати 28 млн. грн., ми уклали угоду на 20 млн. грн.., але, я думаю, що ми ще спробуємо зменшити цю суму. Є жорсткий контроль за кожною бюджетною гривнею, що дуже важливо», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулого тижня відкрили двосторонній рух по вул. Городоцькій.

«Минулого тижня ми відкрили двосторонній рух по вул. Городоцькій. Сьогодні ми плануємо відкрити вул. Залізничну. Вже від завтра рух автотранспорту здійснюватиметься по кільцю з заїздом на залізничний вокзал. Виїзд з вокзалу – тільки вздовж приміського вокзалу.

Ми таким чином спланували рух, щоб виконати роботи на ще невеличкій ділянці вул. Чернівецької, по якій, коли виконувалася реконструкція цієї території, курсував транспорт. Цілком об'єкт буде відкритий для руху на Зелені свята», - повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Городоцькій-Чернівецькій виконує ВАТ «ЛСБМУ№1».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.