Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

prosport.tsn.ua

Вівторок, 3 вересня 2013, 10:41

Компанія "Укрстройінвест" хотіла заробити ще 5 млн грн на проекті стадіон "Арена Львів"

Громада Львова не платитиме за проект стадіону “Арена Львів” понад 5 млн грн компанії "Укрстройінвест". 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Вищевказану суму підприємство через суд намагалось стягнути з Управління капітального будівництва Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської в якості компенсації начебто понесених витрат при здійсненні розрахунків за виконання проектних робіт по будівництву стадіону «Арена Львів».  

Рішенням господарського суду Львівської області від 21 травня 2013 року позов ТОВ «Будівельна компанія «Укрстройінвест» до управління капітального будівництва Львівської міської ради задоволено та зобов’язано стягнути з останньої 5 млн. 418 тис.грн.

На вказане рішення прокуратура Львова внесла апеляційну скаргу.

Відтак 29 серпня поточного року постановою Львівського апеляційного господарського суду позов прокуратури Львова задоволено.

Рішення суду першої інстанції в частині стягнення коштів з управління капітального будівництва Львівської міської ради скасовано, а будівельній компанії в задоволенні позову відмовлено.

Участь у розгляді справи забезпечувалась прокуратурою Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.