Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

i1.poltava.pl.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 09:00

Податківці і митники підписали угоду, яка принесе мільярд гривень

Державні податкова і митна служби України підписали угоду про інформаційну співпрацю з метою посилення боротьби з ухиленням від оподаткування підприємств, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю (ЗЕД).

Документ було підписано сьогодні очільниками ДПСУ і Держмитлужби Олександром Клименком та Ігорем Калетником.

За словами голови ДПСУ, реалізація угоди дозволить тільки поточного року збільшити надходження від податкової служби на 1 млрд. грн.

«Підписана угода - це також серйозний крок з легалізації тіньових оборотів підприємств та їх оподаткування. Збільшення оперативного обміну інформацією між податковою та митною службами дозволить ефективніше і швидше відстежувати податкові ризики і контролювати податкові зобов'язання під час здійснення експортно-імпортних операцій», - сказав О.Клименко.

У свою чергу, І. Калетник, відзначив, що Держмитслужба володіє унікальним масивом інформації, зібраної під час здійснення контролю над зовнішньоекономічною діяльністю підприємств.

«Обмін даними є взаємовигідним для підвищення ефективності роботи наших відомств», - наголосив І. Калетник.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.