Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Вівторок, 3 вересня 2013, 13:46

Акції протесту проти фестивалюють лише зацікавлють відвідувачів "Львівської забави" – організатор

В п'ятницю львівська молодь протестуватиме проти фестивалю "Львівська забава", проте організатор фестивалю Ігор Фіняк зазначив, що це приваблює відвідувачів на забаву.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Стосовно протесту молоді, організатор гастрономічного-музичного фестивалю заявив, що знає про ці наміри.

"Це нам відомо, це наші друзі, які нам в цьому допомагають, тому що ми позиціонуємо нашу забаву як музично-гастрономічний фестиваль, а вони це позиціонують як пивний фестиваль. Дякуючи їм, про нас знають більше", – зазначив організатор фестивалю Ігор Фіняк.

На гастрономічно-музичному фестивалі виступатиме Олег Скрипка, Дзідзьо, Перкалаба, Mad Heads Los Colorados, От вінта та інші виконавці.

Також в рамках фестивалю організують фан-зону для перегляду матчу Україна-Англія, з чого і розпочнеться фестиваль "Львівські забави".

Фестиваль триватиме з 10 по 15 вересня. Акція протесту Львівської молоді проти цього фестивалю відбудеться 5 вересня о 14:00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.