Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 4 вересня 2013, 10:30

Матч Україна-Англія можна буде переглянути у фан-зоні, яку облаштують у парку культури

10 вересня рамках фестивалю «Львівська забава» у парку культури та відпочинку облаштують фан-зону для львів’ян. Тут усі прихильники цього спорту дивитимуться матч «Україна-Англія».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Матч можна буде переглядати як на великих екранах на головній сцені фестивалю, так і на кількох десятках екранів у 4-х великих павільйонах фестивалю.

«Усім відомо, що львів’яни завжди забезпечують збірній Україні найкращу підтримку. Досить лише згадати ту неповторну атмосферу, яка панувала у фан-зоні навпроти Оперного театру під час Євро-2012. Вірю, що українці згадають англійцям всі попередні кривди і переможуть на «Олімпійському». А наш фестиваль гарно відсвяткує цю подію», - зазначив організатор фестивалю «Львівська забава» Ігор Фіняк.

Окрім того в цей день буде продовжена робота громадського транспорту, спеціально для того, щоб усі вболівальники могли добратися після матчу до своїх домівок.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.