Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.comments.ua

Середа, 4 вересня 2013, 13:07

На матчі Україна-Сан-Марино одному сектору вболівальників видадуть футболки збірної

6 вересня 2013, на матчі Україна-Сан-Марино, вболівальникам одного із секторів «Арени Львів» видадуть футболки національної збірної України.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації Футболу України

Номер обраного сектора з'явиться на табло стадіону перед початком матчу і буде оголошений ведучим. Біля щасливого сектора вболівальників зустрічатимуть промоутери, які роздадуть футболки і поставлять позначки на квитках.

 «Шанс-сектором» може стати будь-який сектор на стадіоні. Незалежна комісія у складі представників adidas (ДП «Адідас Україна») визначать переможця в ході жеребкування, яке відбудеться 5 вересня.

Довідково :«Шанс-сектор» - це спільна ініціатива ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл», Федерації Футболу України та adidas, яка націлена на підвищення культури підтримки українських футболістів.

Нагадаємо, для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.