Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

umoloda.kiev.ua

Середа, 4 вересня 2013, 13:55

У Львові пройдуть 50-ті Міжнародні змагання лучної стрільби «Золота осінь - 2013»

Наступного тижня у Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» відбудуться ювілейні 50-ті Міжнародні  змагання зі стрільби з лука «Золота осінь - 2013». 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Змагання триватимуть 9-14 вересня. Фінальна частина турніру відбудеться 14 вересня в центральній частині Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній.

Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року  проводиться саме у Львові та який внесено до календаря міжнародних змагань Всесвітньої федерації стрільби з лука(WA-FITA). Водночас він є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби  з лука.  Адже завдяки саме таким спортивним заходам підвищує свою майстерність перспективна молодь, з якої формується резерв збірної команди України.

Учасниками змагань за понад сорок років побували сотні відомих сучасних Робін Гудів, учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать уболівальників новими рекордами.

«До участі у змаганнях «Золота осінь 2013»  очікується понад  250 лучників, які представлятимуть збірні команди: Російської Федерації, Республіки Саха (Якутія) Російської Федерації, Білорусі, Республіки Польщі,  Казахстану, Молдови, Словаччини та 14 областей України, м.Києва та АР Крим», - повідомили організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.