Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 4 вересня 2013, 16:10

Т.в.о начальника цивільної оборони Львова Іваницький підозрюється в розтраті бюджетних коштів

Т.в.о начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, заступник начальника цивільної оборони Львівської міськради Віктор Іваницький підозрюється правоохоронними органами в скоєнні кримінальних правопорушень, а саме: внесення у акт виконаних робіт неправдивих даних та розтраті майна Винниківської міськради шляхом зловживання службовим положення.

Про це Варіантам повідомили джерела в правоохоронних органах.

У ході досудового слідства правоохоронцями було доведено факт внесення неправдивої інформації до актів виконаних робіт з ремонту вулиці Івасюка в м. Винники, що проводився в жовтні 2011 року ВКП «Благоустрій» під кервництвом тодішнього директора Віктора Іваницького. А саме - була збільшена кількість встановлених бордюрів та вартість робіт з їх облаштування. Внаслідок чого було завдано збитків на суму 16190 грн.

Нагадаємо, Віктор Іваніцький очолив управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення в жовтні в жовтні 2012 року.

До слова, міська міліція  нещодавно розслідувала діяльність АТП № 1 у Львові, а керівник міського АТП № 1 Михайло Сидорович у той час пішов у відпустку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.