Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Середа, 4 вересня 2013, 17:00

Німець організував для двох сирійців незаконну переправу через кордон на Шегинях

Громадянин Німеччини  виявився організатором незаконного переправлення через державний кордон України нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Так, 14 серпня поточного року на пункті пропуску «Шегині» Львівської митниці Міндоходів України затримано двох громадян Сирійської Арабської Республіки, які намагалися перетнути державний кордон України та потрапити в Республіку Польща по підробленим документам як громадяни Іспанії.

Завдяки належній взаємодії слідчих СВ УСБУ у Львівській області, оперативних-розшукових підрозділів ЗхРУ ДПСУ та галузевого відділу прокуратури області вдалось швидко встановити особу, яка організувала незаконне переправлення цих осіб. Ним виявився громадянин ФРН. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення  та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Окрім того, в це же день на пункті пропуску «Краковець» Львівської митниці Міндоходів України затримано двох громадянок Республіки Камерун, які намагалися перетнути державний кордон України та потрапити в Республіку Польща по підробленим документам як громадянки Болгарії.

Вказані особи уже судом визнані винними в незаконному перетені державного кордону за підробленими документами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.