Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 4 вересня 2013, 18:21

"Батьківщина" заявляє, що лікуватися Тимошенко не їде

Інформація, оприлюднена деякими ЗМІ щодо призначення операції Юлії Тимошенко в німецькій клініці «Шаріте» на 15 вересня, не відповідає дійсності.

Про це заявили в прес-службі партії «Батьківщина», коментуючи відповідні публікації.

«Жодна операція Юлії Тимошенко ані на 15 вересня, ані на іншу дату не призначалася, про що ще вчора заявив офіційний представник «Шаріте». При цьому німецькі лікарі неодноразово заявляли, що таке оперативне втручання з медичної точки зору є необхідним. Але Юлія Володимирівна не отримувала від української влади жодних пропозицій щодо лікування в Німеччині, відповідно, вона не може погоджуватися чи відмовлятися від такого лікування», - заявили в прес-службі.

Разом з тим, в «Батьківщині» нагадали, що для лікування ув’язнених за кордоном нових законів ухвалювати не треба.

«За інформацією юристів, стаття 7 Кримінально-виконавчого кодексу України та стаття 36 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» сукупно дозволяють виїзд на лікування за кордон будь-якого ув’язненого», - підкреслили в партії Юлії Тимошенко.

При цьому прес-служба звертає увагу на некоректні висновки з цитати голови комітету ВР з питань євроінтеграції Григорія Немирі щодо умов, за яких Юлія Тимошенко погодиться виїхати на лікування за кордон.

«Григорій Немиря не сказав жодного слова про те, що Юлія Тимошенко відмовляється або не відмовляється від лікування в Німеччині. Він сказав лише, що не можна звужувати питання вирішення проблеми Тимошенко до одного кроку - лікування за кордоном», - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні деякі ЗМІ повідомляли, що німецька клініка готується прийняти на лікування Юлію Тимошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.