Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

новий розділ

maidanua.org

Четвер, 5 вересня 2013, 11:28

Держфінінспекція виявила у Новому Роздолі втрат та порушень міського бюджету на загальну суму понад 658 тис. грн.

новий розділ

Планова ревізія міського бюджету міста Новий Розділ за 2010-2012 роки та за січень-березень 2013 року, проведена Держфінінспекцією у другому кварталі 2013 року, виявила фінансових порушень, що призвели до втрат на загальну суму 568,95 тис. грн, в т.ч. незаконні витрати та нестачі - 186,22 тис. грн, недоотримання фінансових ресурсів відповідними бюджетами - 375,38 тис.грн (в т.ч. міським бюджетом - 372,44 тис.грн, державним бюджетом - 2,94 тис.грн) та недоотримання власних надходжень бюджетними установами - 7,35 тис.грн., а також встановила інших порушень фінансової дисципліни в загальній сумі 90,41 тис.грн, в т.ч. внаслідок недоплати заробітної плати працівникам в сумі 90,38 тис. грн та лишки продуктів харчування - 0,03 тис.грн.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

Перевіркою було охоплено 4 підконтрольні установи: фінансове управління Новороздільської міської ради, виконавчий комітет Новороздільської міської ради, відділ освіти та Новороздільську міську лікарню, - сказано у повідомленні.

Ревізією міського бюджету у фінансовому управлінні Новороздільської міської ради виявлено втрат, внаслідок недоотримання фінансових ресурсів бюджетом в загальній сумі 257,06 тис.грн, в т.ч. міським бюджетом - 254,12 тис.грн  та державним бюджетом - 2,94 тис.грн.

Ревізією фінансово-господарської діяльності виконавчого комітету  Новороздільської міської ради виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 156,24 тис.грн, в т.ч. незаконних витрат бюджетних коштів - 38,14 тис. грн та недоотримання фінансових ресурсів міським бюджетом в сумі 118,10 тис.гривень.

Ревізією фінансово-господарської діяльності відділу освіти виконкому Новороздільської міської ради виявлено недоліки і порушення, які призвели до втрат фінансових ресурсів на загальну суму 113,83 тис.грн, в т.ч. незаконних витрат бюджетних коштів - 102,77 тис.грн., нестач товарно-матеріальних цінностей - 7,71 тис.грн та недоотримання фінансових ресурсів установою - 3,35 тис.грн.

Крім цього, встановлено інших порушень фінансової дисципліни, внаслідок недоотримання доходів фізичними особами - 90,13 тис.грн та лишки продуктів харчування в сумі 0,03 тис.грн.

Ревізією фінансово-господарської діяльності Новороздільської міської лікарні, виявлено порушення, які призвели до втрат фінансових ресурсів на загальну суму 41,82 тис.грн, в т.ч. недоотримання фінансових ресурсів установою - 4,0 тис.грн.

За результатами виявлених порушень Держфінінспекцією у Львівській області до трьох установ застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та в одному випадку застосовано санкцію у вигляді призупинення бюджетних асигнувань.

За допущені порушення на 17 посадових осіб складено протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст.164-2 КУпАП та на 1 особу за ч.1 ст. 164-14 КУпАП.

Керівникам установ, в яких виявлено фінансові порушення, направлено вимоги про усунення порушень і недопущення їх у подальшому.

Також про результати всіх ревізій проінформовано Миколаївську міжрайонну прокуратуру.

Нагадаємо, ревізія місцевих бюджетів Дрогобицького району за аналогічний період виявила в цілому порушень, що призвели до втрат на загальну суму 983,3 тис. грн, а також інші порушення в сумі 34,29 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.