Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

nacija.info

Вівторок, 22 травня 2012, 10:49

Віктор Швець створив на Львівщині Координаційну раду

Керівник виборчої кампанії ВО «Батьківщина» у Львівській області Віктор Швець створив Координаційну раду з метою вироблення стратегії та ефективної організації виборчого процесу на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина» у Львівській області.

21 травня у Львові відбулось перше засідання Координаційної ради.

Як повідомив Віктор Швець, До складу Координаційної ради увійшли керівники обласного штабу та регіональних осередків шести політичних партій, що входять до Об'єднаної опозиції «Батьківщина»: Степан Кубів (голова ЛОО «Фронт змін», керівник штабу), Роман Ілик (голова ЛОПО ВО «Батьківщина», перший заступник керівника штабу), Андрій Корнат (голова ЛОО НРУ), Ярослав Пітко (голова ЛОО «За Україну»), Олег Бас (голова ЛОО ПРП), Юлія Лукіна (голова ЛОО ПП «Народна самооборона»), - повідомив В. Швець.

«Основна мета створення Координаційної ради – це об'єднання зусиль та створення усіх умов для злагодженої роботи тих політичних партій, які спільно братимуть участь у парламентських виборах на основі Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина», - зазначив Віктор Швець.

Він нагадав, що такий політичний орган ефективно працював на Львівщині під час президентської кампанії Юлії Тимошенко у 2009-2010 рр.

На першому засіданні Координаційної ради було визначено відповідальних за роботу із органами місцевого самоврядування, політичними партіями, громадськими та молодіжними організаціями, соціальною сферою та ін. Також погоджено план роботи Координаційної ради на найближчий період.

Нагадаємо, керівником виборчої кампанії Об'єднаної опозиції «Батьківщина» у Львівській області – представником Центрального штабу призначено народного депутата України фракції «БЮТ-Батьківщина», призначено голову парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктора Швеця.

Іншими двома розпорядженнями керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Олександра Турчинова призначено керівництво обласного штабу: керівником штабу – Степана Кубіва (голову ЛОО «Фронт Змін»), першим заступником – Романа Ілика (голову ЛОПО ВО «Батьківщина»). Як відомо, Віктор Швець вже очолював виборчу кампанію Юлії Тимошенко на Львівщині на виборах Президента України у 2009-2010 рр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.