Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 5 вересня 2013, 17:05

Фестиваль "Львівська забава" ? це бенкет під час чуми, ? пікетувальники (ФОТО)

Сьогодні громадський рух "Твереза Галичина" провів акцію протесту проти гастрономічного-музичного фестивалю "Львівська забава".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Близько десяти людей залучилися до проведення цієї акції, проте вона розпочалася майже з годинним запізненням. Як зазначили організатори, їх підвели деякі організаційні моменти.

Поки деякі активісти роздавали на площі Ринок листівки про шкоду алкоголю, лідер "Тверезої Галичини" виступав, наводячи статистику про алкоголізм та розповідаючи про алкоголь. Зокрема лідер громадського руху "Твереза Гиличина" Роман Піцикевич назвав фестиваль "Львівська забава" бенкетом під час чуми.

"Фестиваль являє собою при нинішній смертельній алкогольній ситуації в Україні, бенкетом під час чуми. Широкомаштабний захід спрямовано на збільшення кількості споживачів цього алкогольного розчину", - заявив Роман Піцикевич.

В день фестивалю активісти ходимуть у футболках "Non alcohol" та роздаватимуть листівки, закликаючі до тверезого способу життя, а деякі з активістів спробують потрапити на сам фестиваль.

"Якшо вони потраплять на пивний фестиваль, це пивний фестиваль, це не є Львівська забава - це наркотична забава, відповідно прийдуть у футболках "Non alcohol", я думаю там більше нема чого робити", - зазначив лідер громадського руху "Твереза Гиличина" Роман Піцикевич.

Нагадаємо, фестиваль "Львівська забава" відбуватиметься з 10 по 15 вересня та в його рамках облаштують фан-зону до матчу Україна-Англія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.