Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

грицько чубай п'ятикнижжя

Четвер, 5 вересня 2013, 17:42

Проект «Грицько Чубай. П’ятикнижжя» не знайшов розуміння в старшого покоління

грицько чубай п'ятикнижжя

Мистецький проект «Грицько Чубай. П’ятикнижжя» не знайшов розуміння в старшого покоління. Натомість, проектом зацікавилась молодь. 

Про це заявила дружина поета Грицька Чубая Галина сьогодні на прес-конференції у Львові.

«І найприкріше те, що проекту не зрозуміли ті старші люди, які тоді були. Але я можу вас запевнити, що тішило б Грицька Чубая не те, що та хто сказав зі старших, а власне, ви – молодь,» - розповіла вона.

В той же час цим проектом активно цікавиться молодь.

«У нас (проекта - ред.) є багато прихильників у соцмережах, де молоді люди беруть уривки і цитують Грицька Чубая. Тому, я думаю, що моя місія проекту майже виконана, оскільки, ми достукалися до сердець тих підлітків, які практично нічого не хочуть читати, а лишень сидять у комп’ютері», - заявила директор ГО «Вірменська-35 », автор проекту «Грицько Чубай. П’ятикнижжя» Соломія Чубай.

Нагадаємо 5, 14 та 18 вересня у Львові пройде мистецький проект «Грицько Чубай. П’ятикнижжя».

У програмі проекту: відкриття дисидентської кімнати в тюрмі на Лонцького, презентація книги «Грицько Чубай. П’ятикнижжя» та концерт-презентація «Грицько Чубай. П‘ятикнижжя».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.