Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

П'ятниця, 6 вересня 2013, 10:34

Колишнього посадовця антимонопольного комітету у Львові засудили на 5 років

Колишнього посадовця Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України засуджено та арештовано в залі суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Апеляційний суд Львівської області 4 вересня поточного року розглянувши представлені прокуратурою області докази вини колишнього заступника голови Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Савчука В.С. засудив його на 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих обов’язків в органах виконавчої влади, на 3 роки та з конфіскацією всього належного йому майна.

Окрім того, його позбавлено 7 рангу 4 категорії державного службовця. Хабарника арештовано в залі суду.

Нагадаємо, останній обвинувачувався в тому, що займаючи відповідальне становище, вимагав та одержав у потерпілого 5 000 грн. хабара за зменшення штрафних санкцій щодо фізичної особи підприємця у зв’язку з вчиненням порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.