Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

i.obozrevatel.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 11:25

Директора одного із львівських ринків засуджено до сплати 170 тис. грн. штрафу

За одержання неправомірної вигоди директора одного з львівських ринків засуджено до сплати 170 тисяч гривень штрафу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Крім того, вироком Сихівського районного суду м. Львова його позбавлено права обіймати певні посади строком на 2 роки та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, стосовно керівника ринку «Дністерський ПП «Синтез-2» 16 січня поточного року прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 КК України (комерційний підкуп службової особи юридичної особи приватного права, поєднаний з вимаганням).

Прокуратура довела, що засуджений неодноразово вимагав та одержав 2 тис. 600 грн. неправомірної вигоди від приватного підприємця за дозвіл на реалізацію товарів без укладення відповідних документів, що надають право здійснювати підприємницьку діяльності на території вказаного ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.