Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 9 вересня 2013, 09:48

Блавацький очолив рейтинг депутатів, які подорожують за державний кошт

Михайло Блавацький від ВО "Свобода" очолив рейтинг депутатів, які витратили найбільше коштів на подорожі за державний кошт. 

Про це повідомляє ТСН.

До 1 серпня Блавацький "налітав" по Україні на суму в три рази більшу, ніж апарат Ради рекомендує витратити за рік (26 800 гривень). На його рахунку 37 поїздок, які обійшлися бюджету майже в 84 тисячі гривень.

Друге та третє місця займають регіонал Володимир Мисик та свободівець Руслан Кошулинський. Вони налітали на майже 81 000 та 77 000 гривень відповідно.

На четвертому та п'ятому місцях – Вадим Колесніченко та Станіслав Мельник. Обидва – регіонали. Вони налітали на 75 та 74 тисячі гривень. За ними слідом ідуть: регіонал Ігор Циркін (майже 73 тисячі), Андрій Сенченко та Лідія Котеляк  із "Батьківщини" (70 та 68 тисяч).

Замикають десятку позафракційний Володимир Купчак та регіонал Олександр Васильєв. Вони налітали на майже 67 та 66 тисяч відповідно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.