Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Понеділок, 9 вересня 2013, 13:00

Вчора на Львівщині трапилось 4 пожежі

Вчора, 8 вересня, вогнеборці Львівщини врятували від вогню 4 житлових будинки та 4 господарські будівлі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

8 вересня о 10:22 до рятувальників Львівщини надійшло повідомлення про пожежу в с. Ражнів Бродівського району в дерев’яній господарській будівлі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогонь повністю охопив будівлю. Майже годину знадобилось рятувальникам, аби приборкати полум’я і не допустити поширення вогню на 2 сусідні господарські будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено 1 господарську будівлю та пошкоджено покриття сусідньої цегляної господарської будівлі на площі 8 м. кв. Врятовано житловий будинок та дві сусідні господарські будівлі. Пожежа ліквідована об 11:17.

Цього ж дня о 14:44 вогнеборці приборкували вогонь у господарстві в с. Угринів Сокальського району. Внаслідок пожежі вогнем знищено 10 т сіна. Врятовано два житлових будинки та дві господарські будівлі. Пожежу ліквідовано о 17:18.

Третя пожежа господарської будівлі сталась в с. Помлинів Жовківського району. Вогнем знищено дах господарської будівлі на площі 90 м. кв. та 4 т сіна. Врятовано житловий будинок.

Ще одня пожежа у господарстві зафіксована о 17:52 в м. Пустомити по вул. Садова, 41.Внаслідок пожежі вогнем знищено 3 т соломи. Врятовано 3 т. сіна. Пожежу ліквідовано о 19.06 год.

Причини та сума збитків від пожеж встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.