Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

navoine.ru

Понеділок, 9 вересня 2013, 13:23

Ювілейний Форум видавців розпочнеться з лекції філософа Зиґмунда Баумана

Сьогодні, 9 вересня у актовому залі Львівського національного університету ім. І. Франка відбудеться лекція відомого філософа та соціолога Зиґмунда Баумана «Невелике доповнення до довгої історії часу».

Саме цією акцією розпочинається 20-й Форум видавці у Львові. Про це заявила під час прес-конференції Олександра Коваль, президент Форуму видавців.

Зиґмунд Бауман зізнався, що це його перша, за 88 років, подорож до Львова. Також пан Бауман поділився тим, про що буде говорити під час сьогоднішньої лекції. Модеруватиме зустріч історик Ярослав Грицак.

Зокрема говорив про швидку плинність сучасності, про непевність і незнання як справитись з великою кількістю інформації і знань, які сьогодні отримуємо з найрізноманітніших медіа, про страх життя у суспільстві постійних ризиків. Що робити, як дати собі раду у час непевності, буде більше звучати під час сьогоднішньої лекції професора.

Президент Форуму видавців Олександра Коваль зазначила, що на візит Баумана очікували  протягом двох років. 

Цього року вдалося здійснити цей задум завдяки Польському інститутові у Києві.

У межах Форуму видавців буде багато й інших подій та зустрічей організованих за сприянням польських інституцій, оскільки Польща – Почесний Гість.

Зокрема директор Польського інституту у Києві Ярослав Ґодун зазначив, що цікавою і важливою буде й дискусія про майбутнє Європи за участю історика і депутата  Європейського парламенту Павела Коваля.

Нагадаємо, цього тижня у Львові триває 20-й Форум видавців, одна з найбільших книжкових та літературних подій країни. Під час Форуму відбуватиметься книжкова ярмарка, Міжнародний літературний фестиваль, проект Book Platform, школа літературної критики, Бібліотечний форум та багато інших подій. Детальна програма – на сайті Форуму видавців.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.