Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Варіанти.net

Вівторок, 22 травня 2012, 12:02

На Львівщині розпочався проект читання дітьми унікальних книжок в інтернатах

На Львівщині розпочався новий довготривалий проект Мальтійської служби допомоги – проект читання книг серед дітей, що живуть в інтернатах, про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила одна із організаторів проекту Софія Палюх.

За словами організаторів, метою даного проекту є запропонувати дітям непересічну літературу, видану в Україні за останні 10 років. Це також допоможе дозволить дітям користуватись унікальною літературою, котра є досить недешевою.

IMG 9449

В рамках проекту було налагоджено співпрацю із партнерами, як в Україні так і за кордоном.

Також, організатори додали, що заради заохочення дітей до читання вони домовились із такими зірками Української естради, як Андрій Кузьменко (Скрябін), Пікардійська Терція, Тарас Чубай та Павло Табаков.

IMG 9455

Варто додати, що Павло Табаков вже сьогодні вирушив до одного із інтернатів Старосамбірського району на перше спільне читання.

«Дітям потрібно показати, що читати – модно. Моя молодша сестра каже, що може читати, але друзі її не зрозуміють, адже це не модно», - додав Табаков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.