Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kolomyya.org

Понеділок, 9 вересня 2013, 14:47

На дорозі Львів-Ужгород місцеві мешканці протестували проти перебоїв з електропостачанням

7 вересня 2013 року на дорозі Львів –Ужгород відбулось пікетування жителями 2-х житлових будинків с. Луки щодо постійних перебоїв з електропостачанням. 

Про це йдеться на сайті Самбірської РДА.

В. о. першого заступника голови райдержадміністрації Іван Пікулицький здійснив виїзд на місце. На даний час електромережа перебуває на балансі Луківської сільської ради.

Через аварійний технічний стан електромережі на підстанції мають місце перебої з електропостачанням. Дана мережа збудована ще у 60-х роках тому часто виходить з ладу. Її потрібно реконструювати. Обговорено питання прийняття на баланс ПАТ Львівобленерго Самбірським РЕМ. У свою чергу Самбірському РЕМ економічно невигідно брати дане електропостачання на свій баланс.

В. о. першого заступника голови райдержадміністрації Іваном Пікулицьким дану ситуацію, яка слалась взято на особистий контроль. Проходить вивчення даного питання та вирішення його. Жителі будинків висунули вимогу у тижневий термін здійснити передачу електромережі на баланс ПАТ Львівобленерго Самбірському РЕМ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.