Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 9 вересня 2013, 15:43

Опозиційні партії – зайці на поїзді євроінтеграції – Возняк

Українські опозиційні партії дуже незначним чином впливають на євроінтеграційні процеси в Україні, тому виявились радше супутниками Віктора Януковича в цьому питанні.

Про це сьогодні, 9 вересня, на брифінгу повідомив львівський культуролог, філософ, один із засновників громадського руху "Третя українська республіка" Тараз Возняк, інформує кореспондент Варіантів.

"Великий український поїзд все ж таки рушив із платформи, на якій він стояв багато років в напрямку ЄС. В кабіні моториста сидить Віктор Федорович Янукович. А десь на приступках вчепились за поручні три наші політичні опозиційні партії - "Батьківщина", УДАР і ВО "Свобода", повідомив Возняк.

Він додав, що опозиційні партії виявились радше попутниками на шляху України до євроінтеграції адже вони дуже незначно впливають на перебіг подій.

"Інша річ, що вони повинні себе якось в цій ситуації спозиціонувати, бо після підписання чи непідписання..документи слід буде якось втілювати в реальність, у що віриться із натугою", повідомив він.

Нагадаємо, наприкінці серпня Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.