Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Вівторок, 10 вересня 2013, 09:00

Правоохоронці перевірять факт згвалтування жительки Дрогобича та спробу самогубства

Правоохоронні органи перевіряють можливий факт згвалтування та доведення, у зв”язку з цим, до спроби самогубства 17 -річної мешканки Дрогобича.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що 12 серпня поточного року Дрогобицьким МВ ГУ МВС у Львівській області зареєсторвано кримінальне провадження за фактом отримання тілесних ушкоджень неповнолітньою І. за ч. 1 ст.125 КК України.

Підставою для цього було повідомлення лікувальної установи про доставлення на приймальний покій дівчини з тілесними ушкодженнями. Як з”ясовано у подальшому неповнолітня вистрибнула з вікна 5 –ти поверхового будинку.

За цим фактом органами внутрішніх справ розпочато досудове розслідування.

У цей же день, під час допиту неповнолітня повідомила, що “у з”вязку з поганим настроєм у житті вирішила покінчити життя самогубством”.

З огляду на те, що дівчина перебуваючи на лікуванні, не давала жодних свідчень про її згвалтування та доведення, у зв”язку з цим, до самогубства, слідчі міліції цю версію не перевіряли.

Водночас, 5 вересня поточного року під час допиту як потерпілої, неповнолітня заявила, про її згвалтування трьома особами.

Наразі вказані відомості зареєстровано до ЄДРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3  ст. 152 КК України, а кваліфікацію попереднього кримінального правопорушення (ч.1 ст.125 ) змінено на ч.3 ст.120 КК України.

На даний час, у кримінальному провадженні проводиться комплекс слідчих дій з метою об”єктивної перевірки обставин, викладених останньою. Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснюється Дрогобицькою міжрайонною прокуратурою Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.