Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

buksport.at.ua

Вівторок, 10 вересня 2013, 16:54

У Львові стартували ювілейні 50-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота Осінь»

Сьогодні, 10 вересня, на Навчально-спортивній базі Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (м.Львів, вул. Янева, 10) відбулось урочисте відкриття 50-их Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота осінь».

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

З нагоди відкриття турніру учасників урочистостей, гостей з інших країн та вболівальників привітав заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль. 

Після вітальних слів представників влади та запрошених гостей урочистості завершились показовим виступом з художньої гімнастики, а також духового оркестру Академії Збройних Сил України ім. П.Сагайдачного.

Зазначимо, що змагання зі стрільби з лука «Золота осінь» триватимуть до 14 вересня. Того ж дня в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній відбудеться фінальна частина турніру. 

Після урочистих заходів Вадим Гураль також оглянув новозбудований критий стрілецький тир ФСТ «Динамо» України, що розташований неподалік місця проведення міжнародного турніру. Він ознайомився з роботою трьох 25-метрових стрілецьких зон, стрілецьких місць для пневматичних вправ, оглянув бокси для зберігання зброї, методичний кабінет та інші приміщення для занять спортсменів та правоохоронців.

До слова, це перший стрілецький тир, збудований у Львові за часів незалежності України. Сьогодні у ньому здійснюються підготовчі заходи щодо забезпечення спеціалізованим обладнанням для стрільби з пневматичної зброї, після чого відбудеться урочиста церемонія відкриття цього нового стрілецького комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.