Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

versii.if.ua

Вівторок, 10 вересня 2013, 17:30

Мінсоцполітики хоче надавати дотації роботодавцям за працевлаштування жінок, які вийшли з декрету

Міністерство соціальної політики пропонує платити роботодавцям дотації за працевлаштування жінок, котрі виходять з декретної відпустки та не можуть знайти роботу. 

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Ми пропонуємо надавати роботодавцям дотації за працевлаштування жінок, які виходять з декретної відпустки і не можуть знайти роботу. Це механізм, який прискорить працевлаштування матерів", - сказала міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Крім того, в пакет ініціатив входить пропозицію надавати матері ваучер на безкоштовне навчання, перепідготовку або підвищення кваліфікації при трирічної відпустки по догляду за дитиною.

Також Мінсоцполітики пропонує дозволити матерям з маленькими дітьми брати 1 рік з 3-річною відпустки по догляду за дитиною в будь-який час до досягнення нею 8 - річного віку і надавати лікарняний чоловікові на перші тижні після народження дитини для допомоги дружині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.