Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://art-house.at.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 12:55

У львівському мікрорайоні відбудеться Свято вулиці Параджанова

З 24 по 27 травня у львівському мікрорайоні Левандівка відбудеться фестиваль «КіноЛев на Левандівці. Свято вулиці Параджанова».

У рамках цього проекту відбудеться низка заходів – відкриття фотовиставки старих фото Левандівки, бардівський вечір, виступ колективів Народного дому мікрорайону Левандівка, рок-концерт і, звісно ж, покази фільмів С. Параджанова.

Організаторами та ініціаторами цього заходу є ініціативна молодіжна група «Левандівка» та Фестиваль кіно КіноЛев.

Ідея провести такий фестиваль з'явилась після зустрічі експертів Стратегії розвитку кульутри Львова 2025 з мешканцями Левандівки.

З'ясувалось, що в цьому районі є вул. Сергія Параджанова, а оскільки патроном цьогорічного фестивалю КіноЛев є Сергій Параджанов, то його організатори вирішили долучитися до Свята вулиці Параджанова і допомогти в проведені першого за останінй час такого масштабного культурного заходу на Левандівці.

Нагадаємо, що у Львові у рамках створення Стратегії розвитку кульутри Львова 2025 відбуваються робочі зустрічі представників Львівської міської ради та культурних організацій з мешканцями мікрорайонів міста, під час яких обговорюють перспективи культурного розвитку району. Написання цієї стратегії планують завершити вкінці 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.