Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uk.wikipedia.org

Середа, 11 вересня 2013, 10:19

ВК «Барком-Кажани» поступився «Локо-Експресу» з Харкова

У Львові триває перший етап Кубку України з волейболу. Змагання стартували вчора, 10 вересня, із матчу між ВК «Кримсода» (місто Красноперекопськ) та «Олюртранс» (місто Луцьк). Гра завершилася з рахунком 3:0, на користь «Кримсоди».

Про це повідомляє прес-служба ВК "Барком".

У рамках першого етапу Кубку України з волейболу, перший матч провів також львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани». Львів’яни змагалися із харківським «Локо-Експресом». У запеклій боротьби обіграти супротивника господарям так і не вдалося: матч закінчився з рахунком 2:3 на користь гостей з Харкова.

Наступні ігри першого етапу Кубку України з волейболу відбудуться сьогодні, 11 вересня. О 15.00 годині – гра між ВК «Олюртранс» (місто Луцьк) та «Локо-Експрес» (місто Харків). О 16.45 годині - на спортивну арену вийдуть господарі – ВК «Барком-Кажани», які змагатимуться з ВК «Кримсода».
Завершальний день волейбольних ігор – 12 вересня. Цього дня матчі стартуватимуть з 10.00

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.