Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua-slovo.net

Середа, 11 вересня 2013, 11:03

На Жидачівщині чоловік п'ять разів цупив гроші з церкви

На Жидачівщині парафіяни храму вкидали до спеціальної скарбнички гроші, котра була розміщена у капличці. Крадіжку церковних грошей зауважиди лише після того, як зловмисник уп’яте викрав пожертви.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як розповів в.о. начальника Жидачівського райвідділу міліції Гаврущенко Олександр Ілліч, капличка, у якій знаходилася скринька для пожертв, була відчиненою. Люди, які приходили на Службу Божу, вкидали туди гроші, які в подальшому мали би бути використані на потреби храму.

Спершу крадіжку у церкві не помітили. І, лише після кількох Служб Божих представники храму зауважили, що гроші хтось «прибирає» до своїх рук.

Отримавши відповідну заяву у Жидачівському райвідділі міліції, правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 28-річний житель одного зі сіл Жидачівського району.

Загалом за п’ять разів зловмисникові вдалося викрасти 970 гривень. Щоразу він спустошував скарбничку на 170-220 гривень, а за ці гроші купував собі харчі та спиртні напої.

На цей час за вищенаведеними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.